+385 35 416 144 info@dekokamen.hr

Tvrtka Deko-kamen d.o.o. je osnovana 2005. godine i danas zapošljava devet radnika.

Deko-kamen je prvi u Hrvatskoj započeo proizvodnju dekorativnih zidnih obloga baziranih na američkoj tehnologiji koja je potvrđena zadnjih pola stoljeća na mnogim tržištima u svijetu. Nova vrsta proizvoda koji su proizvedeni u Hrvatskoj vjerno zamjenjuju kamen i opeku, a postavljaju se kao zidne obloge za interijere i eksterijere. Svaki element je napravljen od prirodnih materijala, ručno izrađen i pažljivo pretvoren u unikatni komad kamena.

Početak rada bio je više-manje orijentiran testiranju proizvoda i edukaciji zaposlenika, a nakon toga je usljedilo mukotrpno probijanje na tržištu koje nije dovoljno poznavalo ovu vrstu proizvoda. Dizajnirali smo vlastiti vizualni i verbalni identitet poduzeća kako bismo se što bolje prezentirali našim kupcima.

Poduzeće je prepoznatljivo na hrvatskom tržištu, s jasnom strategijom tržišnog poslovanja i razvoja.

Dizajn svojih proizvoda Deko-kamen je zaštitio u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, a kvalitetu svojih proizvoda, dekokamena, jednom godišnje ispitujemo u laboratoriju Instituta građevinarstva Hrvatske, kako bi potvrdili i poboljšali kvalitetu, te dokazali i nova svojstva koja su važna sukladno zahtjevima tržišta i zakonskih propisa. Deko-kamen je nostitelj europskog standarda 2000-40/14.

Prepoznaje zahtjeve kupca kroz otvorenu komunikaciju, praćenje zadovoljstva kupca i analizu reklamacija i primjedbi, kako bi se zadovoljstvo kupaca neprestano povećavalo. Jednako tako želimo uspostaviti dugoročnu suradnju sa svojim dobavljačima i partnerima koristeći samo ispitane materijale s odgovarajućom potvrdom sukladnosti.

Prepoznavanjem zahtjeva sustava kvalitete educiramo i školujemo svoje zaposlenike, razvijamo timski rad, ali insistiramo na osobnoj odgovornosti i inicijativi.

Veselimo se što su naši kupci prepoznali naš proizvod i ukazali svoje povjerenje tvrtki Deko-kamen kod odabira materijala za uređenje i oplemenjivanje svojeg životnog prostora.

Umijeće stvaranja kamenom – Deko-kamen!

O nama

Tvrtka Deko-kamen d.o.o. je osnovana 2005. godine i danas zapošljava devet radnika. Deko-kamen je prvi u Hrvatskoj započeo proizvodnju dekorativnih zidnih obloga baziranih na američkoj tehnologiji koja je potvrđena zadnjih pola stoljeća na mnogim tržištima u svijetu.

Saznajte više o nama

Kontakt
  • 35 000 Slavonski Brod, Hrvastska
  • info@dekokamen.hr
  • +385 35 416 144
  • +385 99 483 2022
Radno vrijeme
Pon - Pet: 08:00 - 16:00
Subota: 08:00 - 12:00
Nedjelja: Zatvoreno